Oua in chifla

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2010 | 3740 vizualizari

 

copii vor fi incantati cu siguranta. Se poate pune ca pachet la serviciu,e grozav,parerea mea

 

INGREDIENTE

  • 3-4 chifle mici simple
  • 3-4 oua
  • sare
  • piper
  • putina boia dulce
  • cascaval ras 50g
  • 1 lingura de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in chifla:

Se taie  un capacel de pe chifla, nu mare.

Se scobeste bine chifla de miez, sa nu se rupa si se unge cu putin unt

Se sparge cate un ou in fiecare chifla.

Se sareaza si se pune putina boia de ardei rosu dulce (optional pt culoare)

Se unge un vas de yena (am pus eu) cu unt si apoi se pun chiflele. Se da la cuptor pt 10 -15 minute pana se face oul, apoi se scoate se pune cascaval ras din abundenta si se da din nou la cuptor pt 4-5 minute

Se scoate si se servesc atat calde cat si reci ,se deocoreaza dupa bunul plac.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in chifla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

nadina73 1

08.05.2010, 10:18

vezi toata cinstea pt bucataras ca daca nu era el nu ne cunosteam nici noi

nadina73 1

08.05.2010, 10:19

am vazut rivka dar te asteptam mai des si cu retete sa umbli mai des cu noi prin curtile vecine

epurasha2bb 1

10.05.2010, 19:50

supr idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv Roberta