Ouă de prepeliță umplute

de Rita Ilies in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2015 | 5358 vizualizari

 

Un produs nou și delicios a ajuns și în bucătăria mea, iar eu m-am decis să-l testez sub toate formele.
Disponibilă în trei sortimente, Roșii, Spanac și Natur, noua brânză tartinabilă Tartino de la Hochland este realizată din ingrediente naturale și vine, mai ales, în întâmpinarea celor care vor să se bucure de-un gust natural și savuros la micul dejun, gustări sau chiar în anumite preparate.
De asemenea, copiii mofturoși mai ales, vor fi încântați deoarece ambalajul este unul inovator ce modelează brânza dându-i formă de trifoi, steluță sau spaghetti. Vor fi fericiți să-și prepare chiar ei sandwich-urile pentru școală. Ce mai, toată familia o va îndrăgi!

Știu că nu există gospodină care să nu fi pregătit vreodată ouă umplute, însă azi m-am gândit să vă aduc o rețetă nouă și inedită la prepararea căruia, Hochland Tartino mi-a fost de un real ajutor.

 

INGREDIENTE

  • Crema de brânză:
  • ouă de prepeliță ( pentru cremă vom folosi gălbenușurile )
  • brânză Tartino - sortimentul cu roșii
  • frunze proaspete de oregano
  • măsline Kalamata
  • sare roz
  • Sos:
  • frișcă lichidă
  • pesto cu usturoi și busuioc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ouă de prepeliță umplute:

   După cum se vede, nu am dat cantități; asta pentru că e mai mult o idee, decât o rețetă propriu-zisă. Se poate adapta în funcție de gusturile fiecăruia.

   Am fiert ouăle de prepeliță în apă cu sare și un strop de oțet. Le-am curățat cu grijă, le-am tăiat în jumătăți, apoi am limpezit albușurile pentru a îndepărta eventualele resturi de gălbenuș.

   Într-un castron am pregătit amestecul din gălbenușuri, brânză Tartino cu roșii, măslinele tocate ușor grosier și frunzele de oregano.

   Am amestecat totul iar apoi am umplut jumătățile de albuș. Am ales să folosesc poșul, însă voi puteți folosi o linguriță, sau chiar un cuțit pentru unt.

   Pentru sosul pesto am omogenizat frișca lichidă împreună cu pesto-ul având grijă să nu dea în clocot.

   Dacă nu aveți pesto gata preparat, îl puteți pregăti pe loc din ceva usturoi pisat, frunze tocate de busuioc și ulei de măsline extravirgin.

   Am așezat ouăle umplute pe o farfurie și le-am stropit cu sos. Sunt delicioase și pot fi pregătite ca aperitiv sau gustare.

   Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ouă de prepeliță umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rita Ilies 1

25.10.2015, 22:25

Merci, Rocsi!

Gherca Daniela 1

26.10.2015, 08:54

Rita Ilies 1

26.10.2015, 14:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulouri olandeze