Oua de Paste

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2010 | 6647 vizualizari

 

Oua colorate de Sf. Paste .

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea "Alex"
  • slanina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de Paste:

Dupa ce degresam ouale, le punem la fiert si din momentul in care dau primul clocot , le mai lasam sa fiarba inca 10'. Pregatim recipientul cu vopsea, conform instructiunilor de pe plic si coloram ouale. Le scoatem la scurs pe un servet de hartie si asa calde le ungem cu o bucatica de slanina, sa le dam luciu, mai bine zis, sa straluceasca.

 

 

TIPS-URI

1

paste fericit ! tuturor bucatarasilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de Paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob din carne amestecata