Azi va prezint un desert cu care veti face senzatie si o surpriza placuta copiilor de Sarbatorile Pascale. Este un dulce ce se prepara rapid. Sper sa va placa ideea si o veti pune si voi in aplicare…
- gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece;
- cu un cutit zimtat decupam capacele din fiecare ou de ciocolata;
- le asezam intr-un cofrag fiindca au stabilitate mai buna, iar capacelele le punem deoparte;
- crema de mascarpone o punem intr-un vas, adaugam zahar dupa gust, coaja rasa de la o lamaie, 2 plicuri zahar vanilat si o amestecam cu mixerul pana la omogenizare 1-2 minute;
- frisca o batem spuma si apoi o adaugam la crema de mascarpone;
- punem vasul cu gelatina inmuiata pe foc sa o incalzim usor (atentie nu o fierbem!!! o incalzim pana devine lichida !) si adaugam 2 linguri la crema de mascarpone si frisca;
- in alt vas punem dulceata de capsuni (voi puteti folosi si alte variante de dulceata daca doriti ) si adaugam la ea 2 linguri de gelatina amestecam si o lasam deoparte;
- umplem ouale de ciocolata mai mult de jumatate cu crema;
- in mijlocul fiecarui ou de ciocolata umplut ,cu coada unei lingurite facem un tunel in care vom turna dulceata;
Astfel umplute ouale de ciocolata se lasa la rece pentru cateva ore apoi se aseaza deasupra capacelele de ciocolata si se pot servi la masa de Pasti.