Oua cu iaurt si salsa de mango

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Sep 2015 | 2698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru oua:
  • 2 oua bio
  • 2 albusuri bio
  • 2 linguri iaurt bio degresat
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • Pentru salsa:
    • 1/2 mango proaspat, decojit si taiat cuburi
    • 2 rosii medii, taiate cuburi
    • 1/2 ceapa roz, taiata cuburi mici
    • sucul de la 1/2 lime
    • fulgi de chili sau jalapeno
    • sare/piper
  • Pentru servit:
  • 2 felii de paine integrala
  • 1 fir de ceapa verde, tocat
  • 1/2 avocado feliat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu iaurt si salsa de mango:

Se amesteca toate ingredientele pentru salsa si se pastreaza la frigider pana in momentul folosirii. 

Se bat ouale ca pentru omleta si se amesteca cu iaurtul, sare si piper. 

Intr-o tigaie se incalzeste o lingurita ulei de masline si se adauga ouale. Se lasa cateva momente, pana incep sa se gateasca. Se amesteca usor pentru a obtine fasii de omleta. Se indeparteaza de pe foc, se aseaza pe feliile de paine si se servesc cu salsa de mango, avocado si ceapa verde. . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu iaurt si salsa de mango" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

dantes 1

16.09.2015, 13:12

bun!

miki_a 1

17.09.2015, 11:23

Immm, ce combinatie grozav de buna!!!

- Andreea - 1

17.09.2015, 17:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu miez de lapte