Ostropel din pulpe de pui

de - Andreea - in Pui, 7 Apr 2014 | 5696 vizualizari

 

E prima oara cand il pregatesc si am fost foarte multumita de rezultat.Delicios...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1 morcov
  • 1\2 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • ulei ( pentru prajit )
  • 350 ml suc de rosii
  • 1\2 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • 1 crenguta cimbru
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel din pulpe de pui:

Pulpele le spalam,le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.

Cand au fiert,le scurgem de apa si le inlaturam pielita.

Punem ulei intr-o tigaie si rumenim frumos pulpele pe ambele parti .

Scoatem pulpele intr-o farfurie ,acoperim,iar in uleiul in care acestea s-au prajit punem ceapa curatata,spalata si tocata marunt si morcovul curatat si taiat rondele.

Lasam sa se caleasca la foc potrivit.Adaugam inapoi in tigaie pulpele ,sucul de rosii,vinul si sare dupa gust.

Acoperim tigaia si lasam la foc mic pentru 20-25 minute.

Adaugam usturoiul curatat si feliat,piper si cimbru si lasam in contiuare la foc mic pentru inca 10-15 minute.

Spre final presaram patrunjelul spalat si tocat fin.

Se serveste cald cu mamaliguta.

TIPS-URI

1

La ostropel pulpele pot fi inlocuite cu un pui mai mic sau cu piept de pui.

2

Nu este obligatorie fierberea pulpelor inainte de a fi prajite,asa procedez eu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei cu piept de pui