Spalam bine si scoatem pielita pulpelor si le digilam intr-o tigaie cu putin ulei pe aragaz, cam 5-10 minute.
Rosiile in bulion le-am pasat la blender, dupa care le-am amestecat cu sucul de rosii si usturoiul.
Cand pulpele si-au schimbat culoarea, am adaugat amestecul de suc de rosii si le-am lasat impreuna 5 minute la foc mic.
Intre timp, am incalzit slow cookerul Crock-Pot pentru 30 minute pe modul "high" cu putina apa in el pentru a preveni craparea vasului cand se asaza ingredientele calde.
Am transferat totul in vasul crock pot dupa care am asezonat cu sare, piper si cimbru dupa gust.
Am setat aparatul pe modul "high" pentru 4.5 h.
Cand e gata, se presara deasupra patrunjelul.
Pofta buna!
1
Vasul Crock Pot se incalzeste in prealabil daca urmeaza a se pune preparatele calde pentru a preveni craparea/fisurarea. Daca ridicati capacul inainte de terminarea programului, mariti timpul pentru fiecare ridicare de capac cu 15 minute.