Ostropel de pui

de Denissa in Pui, 22 Oct 2011 | 7023 vizualizari

 

Azi m-am hotarat sa bucataresc si ce as fi putut face decat ceva care sa fie bun cu mamaliga.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 1 conserva de rosii decojite
  • ulei
  • 1 ling. bulion
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Carnea de pui se spala si se pune la rumenit intr-o tigaie, condimentata cu sare si piper. Separat de pune in ulei usturoiul, bulionul si rosiile decojite si se calesc cateva minute. Se stinge totul cu putina apa. Cand sosul este omogen se toarna peste carnea rumenita, se pune foaia de dafin si se mai da la cuptor pentru 20 de minute

POFTA BUNA!

 

TIPS-URI

1

atunci cand se introduce carnea la cuptor este bine ca tigaia sa fie acoperita, sa nu scada sosul.

2

eu am adugat si putina afumatura (niste kaizer)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bucataras Medi 1

16.11.2011, 19:17

cu mamaliguta tare bun mai este.............

servi1servi 1

02.02.2014, 13:20

Chiar azi am sa fac.

Denissa 1

02.02.2014, 15:24

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu pui si praz-rapid