Cel mai simplu "Osso bucco".Este prima oara cand il fac dar am fost foarte incantata de gustul lui.
Bucatile de carne se spala,se usuca,se dau prin faina si se pun in tigaie cu ulei sa se rumeneasca.
Se toaca ceapa julien,morcovii rondele,cateii de usturoi grosier
Intr-o cratita,se pun la calit cepele pentru cateva minute,se adauga apoi rondelele de morcovi si usturoiul tocat.Lasam cateva minute sa se caleasca si adaugam rosiile decojite.
Amestecam si lasam la foc mediu 10 minute.
Adaugam cubul de supa diluat intr-o cana de apa.Asezonam cu sare si piper si adaugam vinul si carnea.
Acoperim cratita si fierbem la foc mic aproximativ doua ore.Verificam din cand in cand .La sfarsit,adaugam patrunjel proaspat tocat.
Se serveste simplu sau acompaniat de paste,orez sau piure de cartofi.
Pofta buna !