Organe de pasare la tigaie

de Ina in Ficat, 28 Oct 2012 | 4790 vizualizari

 

Daca tot taiasem 10 cocosi crescuti in curte, Costel a vrut sa-i fac "pomana ... cocosilor" :)))

 

INGREDIENTE

  • 10 pipote
  • 10 ficatei
  • 10 inimi
  • sare
  • piper
  • sos de soia
  • patrunjel verde
  • usturoi pentru mujdei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Organe de pasare la tigaie:

Dupa ce am curatat organele de pielite si le-am spalat in 2-3 ape reci pentru indepartarea sangelui, am stropit totul cu sos de soia, sare si piper.

Intr-o tigaie am incins putin ulei, apoi am pus pipotele si inimile la prajit. Ficatul l-am lasat un minut la microunde, pentru a-si defini mai bine forma si a nu se sfarma la prajit, apoi l-am adaugat in tigaia in care se prajeau deja pipotele si inimile. 

Pentru a nu fi atoasa/ tare, cand carnea a devenit usor aurie am adaugat  o cescuta de apa si am pus capacul, lasand sa se innabuseasca pana a scazut de tot partea lichida si carnea s-a rumenit frumos. Am trantit peste bucatelele de carne 3-4 catei de usturoi feliati si am amestecat bine . Dupa inca  2 minute am oprit focul si am presarat mult patrunjel verde. 

Am servit cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Organe de pasare la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mirela0911 1

28.10.2012, 17:01

Buuuun!

adry88 1

29.10.2012, 10:17

place mult

Sim0na 1

29.10.2012, 12:46

O idee excelenta a avut Costel Mi-ai facut o pofta..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pasare cu mix de fructe