Orez spaniol

de Ancutsa in Pui, 8 Aug 2016 | 3304 vizualizari

 

Imi place foarte mult orezul spaniol, reteta am invatat-o de la mama.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui;
  • 1 ardei gras galben;
  • 1 ardei gras verde;
  • 2 catei de usturoi;
  • 400 g mazare;
  • O cutie rosii decojite;
  • Un castron orez spalat bine;
  • Sare si piper dupa gust;
  • Optional: carnat picant dupa gust si sofran.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez spaniol:

Se calesc ardeii taiati felii mici in putin ulei incins, peste ei se adauga usturoiul taiat rondele mici, pieptul de pui taiat bucatele, rosiile, mazarea. Apoi se acopera cu apa si se fierb cateva minute. Se rastoarna intr-o craticioara unsa cu putin ulei, se adauga orezul nefiert. Optional puteti adauga si carnat picant taiat rondele si sofran. Se dau la cuptorul incins 30-40 de minute.

Timp total: aprox 50 min

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/08/orez-spaniol.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez spaniol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Ksenya 1

09.08.2016, 09:11

AndrutzaP 1

09.08.2016, 09:26

Rocsi 1

10.08.2016, 11:06

Cred ca este chiar gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu galuste