Orez cu spanac si pui

de aziz in Pui, 4 Feb 2011 | 12323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept pui
  • 500 gr spanac
  • 1 pahar orez basmatti
  • un morcov
  • o ceapa
  • o lingura supa instant
  • usturoi
  • sare piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu spanac si pui:

calim ceapa taiata cubulete impreuna cu morcovul dat pe razatoare si pieptul de pui cubulete.spanacul il fierbem pe baie de abur si-l tocam marunt .adaugam spanacul cepei morcovului ci pieptului de pui si adaugam usturoiul +condimentele .calim impreuna citeva minute si adaugam 2 cani de apa fierbinte lasam sa dea citeva clocote bune dupa care adaugam orezul care a fost pus la inmuiat in prealabil in apa fierbinte.lasam la fiert pina se absoarbe supa lasam capacul pe oala si acoperim cu un prosop ud pentru inca 20 minute.cind fierbem orezul flacara aragazului trebuie sa fie la mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu spanac si pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant