Poftiti la masa si serviti o portie de orez cu pui, lamaie,unt si vin alb.
De cate ori gatesc cu vin alb mancarea capata o alta savoare:un gust complex,dimensiuni noi,o savoare aparte.
Lamaia a desavarsit acest preparat minunat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se toaca ceapa marunt si se caleste in unt.Adaugam orezul spalat in prealabil ,turnam vinul si zeama de lamaie.Amestecam si lasam sa fiarba pana se absoarbe lichidul .
Asezonam cu sare si piper.Acum este momentul sa acoperim orezul cu apa si fierbem pana cand bobul de orez este aproape fiert.Daca mai este nevoie mai adaugam apa.Ciocanelele de pui prajite le asezam in orez si mai lasam 5 minute sa fiarba.
Trebuie sa avem grija sa nu se lipeasca.
Cand este gata ,presaram coaja de lamaie rasa,punem capacul la vas si inchidem focul.
Va doresc pofta buna!