Orez cu peste si sos de piper verde

de danielaR in Pangasius, 16 Apr 2014 | 4454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr mix orez salbatic
  • 300 gr peste
  • 1 plic sos de piper verde
  • 250 ml lapte
  • 2 oua
  • putina faina amestecata cu pesmet
  • sare piper
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu peste si sos de piper verde:

Punem la fiert orezul. Lasam sa fiarba acoperit cu capac.

Batem oul. Pregatim pestele, il dam prin faina si pesmet si apoi prin ou si il prajim

Sosul de piper se face cu 250 ml lapte rece si lasat doar 1 minut pe foc

Farfuria o montam dupa imaginatie.

Este o mancare simpla si gustoasa

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu peste si sos de piper verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

16.04.2014, 21:57

Bya Ralu 1

16.04.2014, 22:11

bun

Rocsi 1

16.04.2014, 22:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Peste alb cu garnitura de morcovi