Orez cu legume asiatice si sos de soia!

de Panacris in Mancaruri de post, 17 Dec 2011 | 6657 vizualizari

 

Se poate consuma ca atare sau garnitura la friptura!

 

INGREDIENTE

  • orez 500 g.
  • ceapa 1 bucata
  • morcovi 2 bucati
  • verdeata 
  • legume asiatice 1 pachet
  • sos de soia 50 ml.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume asiatice si sos de soia!:

Orezul se alege, se spala si se pune la fiert in 1,5 l de apa cu putina sare. Se adauga la orez,  ceapa intreaga, curata, verdeata tocata marunt si morcovii curatati si dati pe razatoare. Se lasa la fiert cca. 1 ora. Dupa ce s-a fiert orezul, se scoate ceapa. Intre timp legumele asiatice se pun la dinstuit cu o lingura de ulei de masline si una de sos de soia pentru cca. 20 de minute. Dupa ce orezul a fiert se pune pe o farfurie si deasupra se aseaza legumele asiatice, presarate cu un pic de sos de soia. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu puneti sare la legume, sosul de soia e sarat!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume asiatice si sos de soia!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Panacris 1

18.12.2011, 15:21

Multumesc de aprecieri! Nina, nu stiu ce orez fierbi tu in 15 minute si ce cantitate.
Oricum am spus aproximativ 1 ora

MotanLaOale 1

18.12.2011, 23:14

mihaelar63 1

19.12.2011, 01:35

Mereu amatoare de orez
Nu refuz

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Sarmale cu orez si ciuperci