Orez cu inimi si pipotele

de Ina in Pui, 16 Iul 2010 | 26674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g inimi si pipote de pui
  • o cana orez cu bob rotund
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 4 cani cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu inimi si pipotele:

Pipotele si inimile se curata bine, se spala si se dau doua clocote, aruncandu-se apoi apa.

Legumele se calesc in doua linguri cu ulei de masline, apoi adaugam 4 cani de apa, sare si piper. Cand fierbe apa adaugam pipotele si inimile si lasam sa fiarba 15 minute.

Orezul spalat il turnam in oala  si fierbem la foc mic, pana se umfla si absoarbe apa. Oprim focul si adaugam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu inimi si pipotele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu brocolli branchat si diverse aranjamente din legume