Orez cu ghimbir, carne de porc si marar

de Rahela Velicu in Porc, 8 Noi 2016 | 3919 vizualizari

 

O mancare foarte gustoasa, care se face foarte repede si foarte simplu.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 200 g orez
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita ghimbir
  • ardei boia dulce
  • piper
  • sare
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ghimbir, carne de porc si marar:

Mai intai curatam ceapa, o taiem cubulete si o punem la calit in ulei incins. Adaugam si carnea taiata cubulete. Ardeiul il taiem si pe el cubulete, morcovul il dam pe razatoarea mare si le adaugam peste carne si ceapa si calit si lasam pentru aprox. 10 minute pe foc.

Adaugam apoi 600 ml apa, orezul, sare, piper, ardeiul boia si ghimbirul si lasam la fiert pana cand orezul este fiert. Daca mai este nevoie, mai puteti adauga apa.

La final adaugam mararul tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si alte legume.

2

Carnea se poate praji separat si sa o adaugati la final in orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ghimbir, carne de porc si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de dragavei