Orez cu creveti si surimi

de FLORYAVRAM in Fructe de mare, 21 Ian 2011 | 10065 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 330 g orez                
  • 400 g creveti prefierti                
  • 250 g surimi                
  • 1 ceapa                
  • 1,250 ml supa (sau 2lingurite vegeta si apa)                
  • 6-7 linguri ulei de masine                 
  • patrunjel tocat pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu creveti si surimi:

Pentru inceput punem supa (sau apa si vegeta ) intr-un vas la fiert.

Ceapa tocata o calim in uleiul de masline cateva minute pana  se inmoaie.Dupa aceea punem orezul si mai calim cateva minute pana cand devine transparent.Acum incepem sa turnam cate un polonic de supa,lasm la fiert pana scade,mai adaugam inca unul,fierbem in continuare si asa mai departe pana  orezul este fiert al dente.Este momentul sa punem si crevetii si fierbem in continuare alternand cu supa. Spre sfarsit,cand orezul este aproape gata adaugam si bastonasele de surimi taiate in bucati.Dupa cateva minute stingem focul si servim imediat ornat cu patrunjel tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu creveti si surimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti prajiti cu lamaie, patrunjel si sos de soia dulce