Reteta am "furat-o" de la o emisiune televizata :)
Carnea de porc se spala,se taie cubulete si se pune la fiert.Se spumuieste bine,iar daca spuma e neagra,atunci schimbati apa dupa care adaugati morcovul ras , dovleceii taiati rondele si o ceapa intreaga(curatata,bineinteles).Cand legumele si carnea sunt fierte adaugati sare dupa gust,apoi strecurati supa.Ceapa din supa se arunca.
Separat se taie cealalta ceapa marunt si se pune intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei de masline. Se lasa la prajit pana cand capata o culoare aurie,apoi se pune orezul si se amesteca bine pana cand devine sticlos.Turnam vinul alb si lasam sa se evapore.Adaugam carnea si legumele fierte impreuna cu un polonic de supa strecurata.Amestecam continuu. Cand zeama scade punem un alt polonic de supa si tot asa pana cand orezul este fiert.La final se adauga sare si piper.
Pofta buna :)