Orez cu carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 29 Iun 2016 | 5839 vizualizari

 

Un orez foarte gustos facut cu colorant pentru paella. Reteta si aici- http://noiinbucatarie.ro/orez-cu-carne-de-porc/

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 200 g orez
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita de condiment pentru paella
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu carne de porc:

Mai intai punem uleiul la incins. Adaugam carnea de porc taiata in bucati de marimea dorita. Adaugam si ceapa tocata marunt si lasam la calit 10-12 minute, amestecand din cand in cand.
Adaugam 2 cani de apa si orezul si lasam la fiert amestecand din cand in cand. Adaugam sare, piper si condimentul pentru paella. Dupa aprox 35-40 de minute,orezul este fiert.
Presaram deasupra patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se fierbe la foc mic orezul

2

Carnea de porc o putem inlocui cu carne de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:54

miki_a 1

30.06.2016, 17:36

Imi place mult culoarea! Mai exact, ce contine "condimentul" pentru paella?

Ancutsa 1

04.07.2016, 11:45

Imm, delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne tocata