Se ştie deja că-mi place genul acesta de desert foarte mult.Am vrut să mă joc puţin cu compoziţia şi să adaug şi biscuiţi.Cum am tot văzut că se folosesc biscuiţi Oreo la desert,am zis să încerc şi eu.Nu mâncasem până acum Oreo,dar sincer n-am fost prea încântată de ei,aşa că ar fi fost mai bine să fi folosit nişte biscuiţi cu unt aşa cum am vrut iniţial.
Untul,ciocolata rupta bucati,zaharul,cacaua si cafeaua le-am pus într-un vas pe baie de aburi sa se topeasca.Nu trebuie sa fiarba.
Am lasat amestecul sa se raceasca,dupa care am pus galbenusurile pe rând mixând dupa fiecare.
Am pus apoi faina cernuta cu praful de copt ,ghimbirul si vanilia.
Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare si le-am încorporat în restul compozitiei amestecând usor cu o paleta.
Intr-o tava,am pus hârtie de copt si am asezat biscuitii dupa ce i-am desfacut,unii au ramas cu crema altii fara.
Peste biscuiti am pus compozitia de blat si cateva visine.
Am pus la cuptor pentru 30 de minute.
Pentru glazura am pus toate ingredientele pe baie de aburi,apoi am pus deasupra blatului.