Omleta taraneasca

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2009 | 11835 vizualizari

 

un mic dejun pentru dimineata de toamna.....

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 4 ciuperci champignon mici proaspete
  • 2 felii de pastrama de porc
  • 1 ardei capia rosu mai mic
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Se spala ardeiul si taie joulien. Ciupercile se decojesc, se scot coditele, se spala si se taie joulien. Pastrama de porc se taie cubulete si se caleste in putin ulei, se adauga si ciupercile si ardeiul si se lasa pana cand se inmoaie.

Ouale se bat bine, se adauga laptele si sarea si se rastoarna in tigaie peste ciuperci, ardei si bucatelele de pastrama si se coc la foc mic.

Cantitatile pot varia in functie de preferinte.

 

 

TIPS-URI

1

Daca in tigaie este prea mult ulei de la calit, e bine sa mai aruncati din el inainte sa puneti oul.

2

Omleta trebuie intoarsa cu grija cu o paleta pentru a nu se farma

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

fluturas 1

15.11.2009, 00:11

e foarte apetisanta!

Bunica 1

15.11.2009, 08:48

Teo, nu fi carcotasa !Omleta este foarte frumos prezentata.

liana_geicu 1

15.11.2009, 10:24

Nuuu, trandafirul nu are iz electoral, este doar de decor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti