Omleta plangacioasa

de kamy in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 4040 vizualizari

 

cand taiam ceapa si lacrimile mi se adunau in barba,m-am gandit la denumire

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa potrivita
  • 3 oua
  • cascaval(optional)
  • apa minerala gazoasa
  • ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta plangacioasa:

Punem o tabla peste ochiul de aragaz unde asezam tigaia.

Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 2-3 lg.ulei pana se inmoaie bine.Separat batem ouale cu sare,piper si cca.25 ml apa minerala dupa care la adaugam peste ceapa,amestecam si punem un capac lasand sa se faca omleta la foc ff mic.Cand e facuta in partea de jos,o intoarcem cu o paleta si o mai lasam 1 min.O scoatem pe o farfurie radem cascaval peste si o servim cu castraveti murati sau orice alta  muratura...dupa preferinte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta plangacioasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv caltabosi