Omleta "pai"

de Ana_O in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2013 | 3510 vizualizari

 

Aveam nevoie de ceva super rapid la cina si... uite-asa am improvizat omleta pai: oua, cartofi pai si sunculita!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g sunculita
  • 4 cartofi mari
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta "pai":

Se taie cartofii fasii si se pun la prajit la fel ca si cartofii pai. La jumatate se adauga sunculita si se lasa totul la prajit bine. La sfarsit se adauga ouale batute cu sare si piper. Se intoarce cu un capac, sau dupa putinte si inventivitate si gata!

Savurati, nu va uitati!

TIPS-URI

1

Puteti adauga ulei picant, pentru cei mai "curajosi"

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta "pai"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci