N-am mai avut rabdare si am testat multicooker-ul.
Bineinteles ca am inceput cu cea mai usoara reteta - omleta si tare multumita am fost de rezultat.
Mi-am pregatit aparatul conform instructiunilor "Inainte de prima utilizare".
Inainte de conectarea la sursa de curent, am pregatit toate ingredientele.
Am taiat ceafa feliute mici, am taiat ceapa rondele, ciupercile le-am scurs de zeama si le-am tocat marunt, am batut ouale cu putina sare si putin piper, am tocat mararul marunt.
Am adaugat uleiul de masline in oala din interiorul multicookerului.
Am conectat aparatul la sursa de curent si am apasat butonul "MENU", de unde am selectat programul "BOIL". Am setat timpul pentru 10 minute.
Cand s-a incalzit uleiul, am adaugat ingredientele: ceafa, ciupercile si ceapa si am amestecat usor, cu spatula din dotarea multicookerului, de cateva ori pentru a se patrunde putin ingredientele, dar nu mai mult de un minut, dupa care am adaugat ouale batute si am inchis capacul.
Dupa scurgerea timpului setat, multicookerul a trecut automat pe programul "KEEP Warm", apoi l-am deconectat de la sursa de curent, am deschis capacul si am scos vasul interior cu ajutorul manusilor de silicon din dotarea multicookerului si am rasturnat omleta pe platou.
Am presarar putin parmezan si marar si am servit alaturi de gogonele si paine prajita.