Omleta la cuptor cu branza si fasole verde

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 2985 vizualizari

 

Am fost o norocoasa si am castigat niste branza absolut delicioasa! Eu nu sunt mare fan branza insa aceasta....yammy

 

INGREDIENTE

  • 150 g fasole verde
  • 2 morcovi medii
  • 1 ceapa mare
  • 6 oua
  • 30 g branza Islo de la Milkana
  • 40 g branza cu mucegai Camberet
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu branza si fasole verde:

1. Spalati si curatati de codite fasolele. Puneti-le la fiert in apa clocotita timp de 15 minute, apoi lasati-le la scurs

2. Curatati morcovii si ceapa, taiati-le marunt, folosind robotul de bucatarie, caliti-le in putin ulei incins.

3. Cand ceapa devine sticloasa adaugati fasolele, lasandu-le la foc mediu inca 15 minute.

4. Intr-un vas de yena mediu spargeti ouale, amestecati-le bine cu putina sare, adaugati ceapa, morcovii si fasolea.

5. Taiati cubulete delicioasa branza Islo si branza Camberet, puneti-le peste celelete ingrediente, amestecati usor si dati totul in cuptorul peincalzit la 170 C timp de 30 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu puneti prea multa sare deoarece barnaza Islo este un pic sarata.

2

Nu am folosit alte condimente deoarece am vrut sa ievidentiez gustul branzei cu mucegai

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu branza si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

CookieMonster 1

04.09.2013, 21:14

Multumesc mult, sotul intreba daca mai avem placintica de aia buna

diaconta 1

04.09.2013, 22:35

minunata la micul dejun

CookieMonster 1

05.09.2013, 09:39

este farte satioasa multumesc dia

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta la Multicooker