Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2013 | 15421 vizualizari

 

Un preparat rapid şi gustos!

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviţi
  • 150 g bacon
  • 150 g caşcaval
  • 1 ceapă
  • 3 ouă
  • 8 ouă de prepeliţă
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă:

Se curăţă cartofii , se spală, se taie cubuleţe  şi se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt gata se scurg.

Ceapa se taie julienne si se căleşte în ulei împreună cu baconul. Cele 3 ouă se bat ca pentru omletă, se adaugă 100 g caşcaval ras fin, sare şi piper.

Din cele 8 ouşoare de prepeliţă 2 se fierb tari.

Într-un vas de cuptor uns cu ulei, se pun cartofii împreună cu ceapa şi baconul călite, apoi se toarnă deasupra compoziţia de ouă şi caşcaval, se presară restul de caşcaval ras, se pun jumătăţile de ouă fierte şi din loc în loc ouăle crude. Se dă la cuptor până ce compoziţia se leagă.

Se serveşte cu salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

ianculubita 1

14.02.2013, 17:18

Ce bine arata si ce duna trebuie sa fie!!

Sim0na 1

14.02.2013, 20:40

Super arata!!! Sa nu mai spun ca-i si foarte bun!

AnyCostescu 1

09.03.2013, 11:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu crema de branza