Calim intr-o lingura de ulei ceapa si usturoiul taiate marunt. Batem 4 oua,le punem intr-un blender,adaugam ceapa calita,spanacul,200 ml spanac si 1 lingura parmezan. Le amestecam si pregatim baza rosie.
Decojim 2 rosii,le pasam intr-un blender,adaugam 2 linguri smantana,2 linguri parmezan si 4 oua batute. Condimentam cu sare dupa gust.
Intr-o forma de yena punem hartie de copt,punem 1/2 din baza rosie si dam la cuptor pentru 10-15 minute (eu am lasat 15 minute) deoarece trebuie sa fie tare sa nu se crape cand adaugam al doilea strat. Dupa 15 minute,punem 1/2 din baza verde,dam din nou la cuptor 15 minute. Dupa cele 15 minute punem restul din baza rosie, si pe urma adaugam si restul din baza verde. Lasam la racit,pe urma scoatem din forma,taiem si servim.
Pofta Buna !!!