Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 3507 vizualizari

 

O omleta gustoasa facuta pentru mine si Denisa!

 

INGREDIENTE

  • jumatate de piept de pui
  • 2 rosii
  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • sare
  • Ceva fin Delaco
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco:

Pieptul de pui se taie cubulete.

Ouale se bat cu sare si lapte. Pieptul de pui se amesteca cu ouale.

Tigaia se unge cu ulei , se lasa la incins si se toarna oul cu carnea.

Se taie rosiile rondele si se pun in tigaie.Se pune capac si se lasa sa se coaca.

La final se adauga Ceva fin si patrunjel.

TIPS-URI

1

Se poate pune si ardei rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuburi aperitiv cu Miez de Lapte , ton si branza