Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 3823 vizualizari

 

O omleta gustoasa facuta pentru mine si Denisa!

 

INGREDIENTE

  • jumatate de piept de pui
  • 2 rosii
  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • sare
  • Ceva fin Delaco
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco:

Pieptul de pui se taie cubulete.

Ouale se bat cu sare si lapte. Pieptul de pui se amesteca cu ouale.

Tigaia se unge cu ulei , se lasa la incins si se toarna oul cu carnea.

Se taie rosiile rondele si se pun in tigaie.Se pune capac si se lasa sa se coaca.

La final se adauga Ceva fin si patrunjel.

TIPS-URI

1

Se poate pune si ardei rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pampushki (Plăcinte lipoveneşti cu brânză)