Omleta cu patrunjel si smantana

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2011 | 7557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • Sare,piper
  • 2-3 linguri apa minerala
  • 2 linguri smantana
  • Patrunjel tocat
  • 1 varf de cutit praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu patrunjel si smantana:

Ouale se bat cu sare si piper,apoi se adauga apa minerala,smantana,patrunjelul si praful de copt si se omogenizeaza.

 O tava se incinge,se stropeste cu putin ulei si se toarna ouale batute.Cand este gata pe o parte,se rastoarna pe o farfurie si apoi se pune in tigaie,pe cealalta parte.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu patrunjel si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat, cu sunca si telemea