Omleta cu marar,ceapa verde si carnaciori

de izulika in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2010 | 6048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri marar tocat proaspat
  • 3 carnaciori
  • 4 oua
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu marar,ceapa verde si carnaciori:

Se bat ouale cu un praf de sare, apoi se adauga ceapa tocata si mararul,

separat intr-o tigaie se pune putin ulei si se pun carnatii taiati rondele la prajit.

Cand carnatii sunt prajiti se pun si ouale peste, se lasa la prajit pana capata o culoare aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu marar,ceapa verde si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bunica 1

06.05.2010, 21:48

Mmmmmm, de cand ma gandesc la omleta de primavara ! Acum am luat o portie si m-am saturat. Multumesc izulika !

ionela2682 1

08.05.2010, 12:59

asta da mic dejun! 5 furc de la mine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu carne de pui, ciuperci pleurotus si leurda