Omleta cu marar si miez de lapte

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 3179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • o legatura de marar
  • miez de lapte
  • condimente: chili, sare si un praf de piper, toate dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu marar si miez de lapte:

Batem ouale impreuna cu condimentele si mararul tocat marunt, le punem intr-o forma/tigaie unsa cu putin ulei si adaugam miezul de lapte taiat in felii. Dam forma/tava la copt, la foc potrivit,  pentru 20-30 de minute. O servim calda. Sa  aveti pofta!

TIPS-URI

1

Pentru o omleta mai pufoasa, mixam albusurile separat, cu un praf de sare.

2

Cand scoatem omleta din forma/tigaie, o desprinem usor cu o spatula de lemn, introdusa pana in mijlocul tigaii, pentru a nu se rupe.

3

Putem coace omleta pe ochiul aragazului, intr-o tigaie de teflon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu marar si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Traistute si pernute cu Miez de Lapte