Omleta cu marar si miez de lapte

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 3501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • o legatura de marar
  • miez de lapte
  • condimente: chili, sare si un praf de piper, toate dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu marar si miez de lapte:

Batem ouale impreuna cu condimentele si mararul tocat marunt, le punem intr-o forma/tigaie unsa cu putin ulei si adaugam miezul de lapte taiat in felii. Dam forma/tava la copt, la foc potrivit,  pentru 20-30 de minute. O servim calda. Sa  aveti pofta!

TIPS-URI

1

Pentru o omleta mai pufoasa, mixam albusurile separat, cu un praf de sare.

2

Cand scoatem omleta din forma/tigaie, o desprinem usor cu o spatula de lemn, introdusa pana in mijlocul tigaii, pentru a nu se rupe.

3

Putem coace omleta pe ochiul aragazului, intr-o tigaie de teflon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu marar si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu Ceva Fin Delaco