Omleta cu malai

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2013 | 7694 vizualizari

 

Acum ceva vreme, vreo 2 ani, am gasit acesta reteta pe blog-ul "LeBlogPiquant". A fost asa de buna omleta, incat am facut-o din nou :)

 

INGREDIENTE

  • - 1 lingura de malai;
  • - 3 oua;
  • - cascaval (cat va place);
  • - ceapa verde (eu am pus cam 3 fire)
  • - putin ulei
  • - sare dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu malai:

Se pune putin ulei pe fundul unei tigai si se lasa la incins. Se imprastie uniform malaiul pe toata suprafata tigaii si se lasa pana face bolboci.  

Cele 3 oua se bat cu putina sare, se toarna in tigaie, se acopera cu un capa si se lasa 2-3 minute, la foc potrivit ca sa nu se arda.  

Intre timp, radem cascavalul si tocam bucatele mici ceapa verde.  

Punem cascavalul si ceapa tocata pe 1/2 din suprafata omletei, aceasta fiind inca pe foc, pliem si o scoatem pe o farfurie.  

Ornam dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mena29 1

06.03.2013, 18:32

aurychy 1

07.03.2013, 13:53

Fffffff buna,abia am terminat de mancat

Patricia Iordache 1

07.03.2013, 14:52

Cat ma bucur ca ai incercat!!Sa-ti fie de bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata