Omleta cu leurda

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2013 | 28387 vizualizari

 

Mie imi place foarte mult leurda!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50g bacon
  • 50g cascaval
  • 2 linguri lapte
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura leurda
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu leurda:

Ouale se bat cu laptele, sare, piper si se amesteca cu cascavalul ras.

Ceapa si leurda se curata, spala si se toaca.

Baconul se taie felii subtiri si potrivite.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajeste baconul 4-5 minute pe ambele parti.

Se adauga ceapa si se caleste 2-3 minute.

Se adauga si leurda si se caleste un minut.

Se toarna si ouale cu cascaval si se lasa la foc mic sa se faca pe o parte.

Se intoarce si pe partea cealalta sa se prajeasca.

Cand este gata se ruleaza si se portioneaza.

Se serveste cu ceapa verde, rosii si castraveti dupa dorinta.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Plăcintă Dobrogeană