Omleta cu cascaval (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2014 | 3861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua mari
  • 50 gr cascaval Delaco Sofia
  • sare dupa gust
  • un praf de ardei iute pudra
  • marar sau patrunjel verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval (Multicooker):

Batem spuma  cele 2 oua, le condimentam dupa gust si le punem la copt in vasul multicooker-ului, folosind programul BAKE pentru 20 de minute la o temperatura de 150 de grade. Dupa coacere desprindem usor omleta, asezam in centrul acesteia cascavalul, o rulam apoi parte peste parte si daca este cazul, o prindem cu ajutorul a doua betisoare (scobitori). Dupa finalizarea programului selectat, multicooker-ul va trece automat pe functia de pastrare a preparatului cald, pentru maxim 24 de ore. Astfel, inchidem capacul aparatului si o pastram pentru 5-10 minute la cald, pana ce cascavalul se topeste usor. Presaram deasupra cateva fire de patrunjel sau marar proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gauffre cu cascaval