Omleta cu cascaval E&G

de nadina73 in Mancare copii, 13 Noi 2010 | 4761 vizualizari

 

Pentru Ela si Gaby care tot nu dorm la ora asta ,le dedic cate o omleta in figuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri cascaval fin (pulbere am pus eu)
  • sare
  • putin ulei
  • masline
  • salam
  • castravete
  • ardei  rosu
  • frunze de patrunjel verde
  • 1 felie cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval E&G:

Se bate oul cu putina sare, se pune 1 lingura cascaval fin (pulbere) se pune forma in tava cu putin ulei ,se toarna compozitia ,se prajeste pe ambele parti .

Se serveste cu salam,ardei,masline,cascaval...................si cu o feliuta de paine de casa

PS:Una  a fost in forma de ursulet pentru Eluta  si una de inimioara pentru Gaby

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval E&G" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Parjoale cu porumb si sunca