Omleta cu cartofi

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2011 | 3531 vizualizari

 

pentru mic dejun

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei rosu kapia
  • frunze de patrunjel si marar(optional)
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi:

Se curata ceapa,ardeiul si cartofii.Cartofii se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.In tigaie se incinge uleiul se pune ceapa tocata marunt,ardeiul taiat cubulete si se lasa sa se caleasca ,apoi se adauga cartofii razaliti si se amesteca calindu se in continuare.Se presara sare si piper.Cand cartofii sunt facuti,se bat ouale cu sare si piper dupa gust si se adauga frunzele de patrunjel si marar tocate marunt,si se toarna peste cartofi.Se amesteca pana sunt facute si ouale.Se serveste calda cu o salata de rosii si castraveti.eu am pus langa si niste telemea si o felie de paine de casa.

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Vol-au-vent" cu salata ruseasca si oua umplute