Omleta Alessia

de amalia01 in Mancare copii, 16 Ian 2013 | 4814 vizualizari

 

CUM SA PACALESTI O MOFTUROASA!

 

INGREDIENTE

  • - 2 oua
  • - 50 g piept de pui presat taitat cubulete
  • - putin cascaval ras
  • - 3 linguri ulei de masline
  • - un praf de sare
  • - 50 ml lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta Alessia:

-ouale se sparg si se bat bine cu furculita

  -se toarna incet laptele

  -se adauga cascavalul ras

  - se presara sarea

  -intr-o tigaie de Teflon se incinge uleiul si se calesc bucatelele de piept de pui,pana se rumenesc putin

- se toarna compozitia de oua si se amesteca usor cu o spatula de lemn,pana se coaguleaza

MOD DE SERVIRE:

-fierbinte,alaturi de o cana cu lapte caldut si muuuuuulta dragoste si buna-dispozitie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Alessia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu piure de mazare si spanac