Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
se pot servi inca din faza de atac
Spalam pieptul de pui si il taiem fasii de marimea dorita.
Amestecam taratele de ovaz cu sarea, piperul si praful de boia intr-un castron.
Preincalzim cuptorul la 170 grade.
Captusim o tava cu hartie de copt.
Trecem bucatelele de carne prin taratele condimentate si le asezam pe hartie in tava.
Dam tava la cuptor pentru 25- 30 minute pana se rumenesc.
Fiind taiate subtiri, acestea nu trebuiesc intoarse in tava, se gatesc uniform.
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola