M-am inspirat de la bucataras Rocsi, n-am eu cioroi ca ea, dar m-am descurcat si fara....am optat sa fac negresa in forme de silicon pentru ca imi e mai usor sa le impart si sunt si mai aspectoase.....
Intr-un castron punem laptele de cocos (trebuie agitat bine inainte sa fie scos din conserva, este gros) adaugam zaharul si coaja de lamaie si mixam pana se topeste zaharul, apoi adaugam uleiul ca la maioneza. Separat amestecam faina cernuta cu cacaoa, bicarbonatul amestecat cu praful de copt si stins cu zeama de lamaie il adaugam peste laptele de cocos. La final incorporam faina amestecata cu cacaoa si nucile taiate grosier. In formele de silicon am pus hartiute de briose, apoi cu o lingura am impartit compozitia, mi-a ajuns pentru 14 forme de silicon. Am asezat formele in tava de la aragaz si am bagat tava la cuptorul preincalzit. Sunt gata cand trec testul scobitorii. Le scoatem din cuptor apoi din forme, le ornam cu ciocolata topita si confetii colorate.