Negresa cu migdale

de luminita20_2006 in Prajituri, 15 Iun 2009 | 7252 vizualizari

 

o prajitura simpla devenita peste ani stilata

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 150 gr cacao
  • 400 gr zahar
  • esenta de migdale
  • 150 gr migdale
  • 4 oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 gr faina
  • varf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu migdale:

Untul se pune la topit in cuptorul de micounde, apoi se amesteca cu cacaoa, zaharul si ouale. Separat se amesteca componenetele uscate: faina, praful de copt si sarea. Migdalele se taie marunt si se dau 5 min la cuptor, pentru mai multa aroma. Se incorporeaza faina , migdalele, esenta de migdale cu prima compozitie . Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresă cu sos de cafea