Suficienta descrierea din titlu? Prajitura asta e o ciocolatoasa incredibila! Va provoc sa o probati:))))))))va trebui sa treceti insa de provocarea de a o lasa o noapte afara la rece :))) musai!
Negresa:
Topping de bezea:
Eu am topit untul intr-un vas( ibric maricel), apoi in el am topit ciocolata, am dat vasul deoparte, am lasat putin la racit.
Ouale le-am adaugat in ciocolata pe rand, am amestecat bine cu telul dupa fiecare, apoi am pus zaharul, vanilia( am razuit batonul dupa ce l-am crestat) si la final faina.
In tavita patrata de Jena, unsa usor cu ulei am pus o foaie de copt, si am turnat compozitia.
Negresa am tinut-o la cuptor aproximativ 25 de minute la 180 de grade( atentie, nu mai mult!)
Intre timp, intr-un vas, am pus frisca, in ea am topit ciocolata, apoi am adaugat untul si apoi o parte din bezele 150 de grame. Am amestecat, la foc foarte mic, pana ce s-au topit bezelele.
Peste negresa scoasa din cuptor, am turnat o parte din crema cu bezele, apoi am asezat bezelele moi si le-am acoperit cu restul de crema de ciocolata si bezea.
Fuguta la rece undeva pe terasa (nu la frigider) vasul pana a doua zi, cand ridicam cu tot cu hartie prajitura din vas, o punem pe un tocator si o feliem dupa dorinta! Pofta bunicica! Este o prajitura iubita de copii...sper sa va placa!