Gogosi umplute cu dulceata de capsuni

de Diana_Maria in Dulciuri, 17 Iul 2014 | 4381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml apa calduta
  • aproximativ 500 g faina
  • un pliculet drojdie uscata (7 g)
  • 1 lingurita sare
  • 50 ml ulei
  • jumatate de borcan dulceata de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute cu dulceata de capsuni:

Intr-un vas, drojdia uscata se amesteca cu faina si cu sarea si apoi se adauga apa calduta si se framanta pana se dezlipeste de pe vas. Apoi se pune cate putin ulei pe maini pana incorporam cei  50 ml de ulei. Se lasa la dospit o ora la loc cald. 

Cand aluatul este gata incepem modelarea gogosilor astfel: se ia o bucatica de aluat si din ea se face o bila care se aplatizeaza si in mijloc se face o gaura, care se umple cu dulceata apoi cu grija se trage de '' marginile'' aluatului si se unesc, si in final cu ajutorul mainilor se modeleaza gogoasa sub forma de bila. Gogosile astfel formate se prajesc in baie de ulei incins si cand sunt gata se scot pe un platou si se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castagnole