Negresa cu ciocolata

de - Andreea - in Prajituri, 23 Sep 2013 | 12275 vizualizari

 

Ideea a pornit de la checul Corinei care preluase ideea de la Miha ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 400 gr faina
  • 300 gr zahar
  • 4 linguri cacao
  • 4 linguri ciocolata rasa
  • 1 plic praf de copt
  • 50 gr ciocolata cu alune
  • 5 linguri frisca lichida
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu ciocolata:

Punem intr-un bol : faina,zaharul,praful de copt ,ciocolata rasa si cacaua.Amestecam totul bine.

Separat in alt bol mixam ouale cu uleiul apoi adaugam laptele si mixam.

Adaugam ingredientele lichide la cele solide si amestecam totul foarte bine.

Tapetam  tava pentru cuptor cu unt si presaram faina.Turnam compozitia si dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 20 minute.

Intre timp topim ciocolata impreuna cu frisca lichida.

Can prajitura este gata,o lasam sa se raceasca putin si turnam pe intreaga suprafata amestecul de ciocolata cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]