Negresa cu branza dulce de vaci

de cristina1985 in Prajituri, 14 Ian 2017 | 6074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua (daca sunt mai mici, puneti 5)
  • 100 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 150 g unt
  • 300 g faina
  • 50 g cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lg nes sau Inka
  • Umplutura:
  • 300 g branza de vaci dulce
  • 150 g zahar
  • 1 lg gris
  • 2 oua
  • 1 fiola esenta vanilie
  • coaja de la 2 lamai
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza dulce de vaci:

Blat: Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi untul moale si cacaua. Dizolvi nesul in lapte si adaugi faina, amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma si le incorporezi in compozitie.

Umplutura: Branza se amesteca cu zaharul, esenta de vanilie, grisul, ouale si coaja de lamaie.

Se foloseste o tava de 25/30, unsa si tapetata cu faina. Se pune jumatate de aluat in tava, se asaza compozitia de branza cu lingura, intinzand usor, apoi se toarna restul de aluat. Se coace 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza dulce de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de branza