Negresa cu branza dulce de vaci

de cristina1985 in Prajituri, 14 Ian 2017 | 5811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua (daca sunt mai mici, puneti 5)
  • 100 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 150 g unt
  • 300 g faina
  • 50 g cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lg nes sau Inka
  • Umplutura:
  • 300 g branza de vaci dulce
  • 150 g zahar
  • 1 lg gris
  • 2 oua
  • 1 fiola esenta vanilie
  • coaja de la 2 lamai
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza dulce de vaci:

Blat: Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi untul moale si cacaua. Dizolvi nesul in lapte si adaugi faina, amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma si le incorporezi in compozitie.

Umplutura: Branza se amesteca cu zaharul, esenta de vanilie, grisul, ouale si coaja de lamaie.

Se foloseste o tava de 25/30, unsa si tapetata cu faina. Se pune jumatate de aluat in tava, se asaza compozitia de branza cu lingura, intinzand usor, apoi se toarna restul de aluat. Se coace 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza dulce de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Brinzoaice (din aluat pentru cozonac)