Negresa cu branza dulce de vaci

de cristina1985 in Prajituri, 14 Ian 2017 | 5866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua (daca sunt mai mici, puneti 5)
  • 100 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 150 g unt
  • 300 g faina
  • 50 g cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lg nes sau Inka
  • Umplutura:
  • 300 g branza de vaci dulce
  • 150 g zahar
  • 1 lg gris
  • 2 oua
  • 1 fiola esenta vanilie
  • coaja de la 2 lamai
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza dulce de vaci:

Blat: Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi untul moale si cacaua. Dizolvi nesul in lapte si adaugi faina, amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma si le incorporezi in compozitie.

Umplutura: Branza se amesteca cu zaharul, esenta de vanilie, grisul, ouale si coaja de lamaie.

Se foloseste o tava de 25/30, unsa si tapetata cu faina. Se pune jumatate de aluat in tava, se asaza compozitia de branza cu lingura, intinzand usor, apoi se toarna restul de aluat. Se coace 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza dulce de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata