Negresa American Brownie

de gab_s19 in Prajituri, 21 Oct 2013 | 6237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 140 gr. unt
  • 200 gr. zahar
  • 2 oua
  • 100 gr. faina
  • 50 gr. cacao
  • o ciocolata amaruie (100 gr.) taiata marunt
  • 100 gr. alune prajite nesarate
  • 1 pachet zahar vanilat
  • putina sare

Optional:

  • 25 gr. ciocolata topita pentru glazura
  • inghetata de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa American Brownie:

Untul se topeste intr-o craticioara la foc mic, amestecand continuu. Dupa ce acesta s-a topit, se adauga zaharul si se amesteca cu o spatula pana cand compozitia devine cremoasa, dupa care se adauga cele 2 oua unul dupa altul. Cacao, faina, sarea, ciocolata si alunele maruntite se adauga in compozitie. Aceasta se toarna intr-o forma pe care s-a pus in prealabil hartie de copt. Se da la cuptor la foc mediu (160°C) timp de 20-25 de minute, astfel va ramane moale si lipicioasa in mijloc. Se scoate de la cuptor si peste ea se intinde glazura calda.

Se serveste calda cu inghetata de vanilie sau rece fara inghetata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa American Brownie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negrese cu nucă