Negresa

de luminita_31 in Prajituri, 18 Aug 2013 | 9398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 pachet unt sau margarina unirea (sa fie moale tinuta la temperatura camerei)
  • 300 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 1 ceasca de lapte
  • 200 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Blatul: 3\4 pachet unt se freaca cu 150g zahar. Se adauga treptat cate un galbenus si se amesteca bine dupa fiecare. Praful de copt se stinge in lapte si se adauga in compozitie. Se adauga 2 linguri de cacao si faina. Se unge tava si se tapeteaza si se pune la cuptor pana ce este aproape gata deasupra se pune bezeaua.

Bezeaua:Se bat albusurile spuma si se adauga treptat 150 g de zahar apoi se pune peste blat si se coace in continuare.

Glazura: 1\4 pachet unt si o lingura zahar,o lingura cacao si 2 linguri apa. Se pune pe foc pana cand se topeste zaharul. Cand prajitura s-a racit se pune peste bezea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]