Negresa

de luminita_31 in Prajituri, 18 Aug 2013 | 8706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 pachet unt sau margarina unirea (sa fie moale tinuta la temperatura camerei)
  • 300 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 1 ceasca de lapte
  • 200 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Blatul: 3\4 pachet unt se freaca cu 150g zahar. Se adauga treptat cate un galbenus si se amesteca bine dupa fiecare. Praful de copt se stinge in lapte si se adauga in compozitie. Se adauga 2 linguri de cacao si faina. Se unge tava si se tapeteaza si se pune la cuptor pana ce este aproape gata deasupra se pune bezeaua.

Bezeaua:Se bat albusurile spuma si se adauga treptat 150 g de zahar apoi se pune peste blat si se coace in continuare.

Glazura: 1\4 pachet unt si o lingura zahar,o lingura cacao si 2 linguri apa. Se pune pe foc pana cand se topeste zaharul. Cand prajitura s-a racit se pune peste bezea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose negrese