Negreasa de post cu glazura

de Rocsi in Prajituri, 20 Feb 2010 | 22013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si jumatate zahar
  • 1 cana si jumatate apa
  • 1 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta vanilie
  • 3 linguri cacao
  • coaja de la o portocala
  • o mana de miez de nuca
  • faina cat cuprinde sa fie aluatul ca la chec
  • nuca de cocos
  • GLAZURA;
  • 5 linguri zahar
  • 7-8 linguri apa
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingura margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negreasa de post cu glazura:

Apa se pune cu zaharul si se amesteca pana acesta se topeste.

dupa care se adauga uleiul,faina treptat,cacaoa,praful de copt,esenta si coaja de portocale.

copmpozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

peste ea se pun bucatele de miez de nuca si se da la cuptorul incalzit.

o incercam cu scobitoarea si cand e gata o scoatem.

Ingredientele pentru glazura le amestecam toate intr-o cratita si se pune pe foc  circa 20 de minute pana ce aceasta se ingroasa.

Cand e gata glazura se toarna peste prajitura uniform si din loc in loc se inteapa cu cutitul pentru ca glazura sa patrunda si in interiorul prajiturii.pe deasupra se presara nuca de cocos.

TIPS-URI

1

se poate manca si fara glazura

2

in loc de miez de nuca se pot pune si visine iese foarte gustoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Negreasa de post cu glazura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Rocsi 1

28.02.2010, 15:12

sper sa iti placa daca o pui in practica

Geanina87 1

15.03.2012, 16:55

Rocsi 1

15.03.2012, 20:50

Geanina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Yafa