Nasturei cu gem de coacaze

de mena29 in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 4874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina;
  • 40 g alune macinate;
  • 50 g zahar;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 100 g unt rece;
  • 1 galbenus;
  • 50 g gem de coacaze.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nasturei cu gem de coacaze:

Se amesteca faina impreuna cu alunele,zaharul tos si zaharul vanilat.Se adauga untul rece si galbenusul si se framanta bine.Aluatul obtinut se lasa la frigider o ora,infasurat in folie.Din aluat se formeaza bilute de 2 cm diametru.Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Cu degetul se face cate o gropita in fiecare biluta.Umplem gropitele cu gem de coacaze si coacem nastureii in cuptorul preincalzit,15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nasturei cu gem de coacaze" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati, cu unt de arahide