sau cei mai buni biscuiti pe care i-am mancat pana acum :D.Multumesc Laurei Adamache pentru minunata reteta...
Mixam untul cu zaharul si praful de sare,pana devine cremos,apoi adaugam cate un galbenus si mixam dupa fiecare in parte.Separat amestecam faina cu amidonul,praful de copt si cacao,compozitie pe care o vom adauga cernuta peste crema de unt.
Framantam pana obtinem un aluat compact si moale,pe care il acoperim cu folie transparenta si il punem in frigider minim 30 de minute.
Trascurs timpul,scoatem aluatul din frigider si cu mana formam bilute mici(reteta spunea de circa 12 gr,dar eu le-am facut duble :D),pe care le trecem cu partea superioara prin zahar,apoi le asezam in tava tapetata cu hartie de copt(cu partea data prin zahar in sus) si cu degetul apasam in mijlocul fiecarei bilute pentru a face gaura pe care o vom umple cu ciocolata.
Bagam tava in cuptorul incins la 175° timp de 15 minute,iar cand ii scoatem mai apasam o data in mijlocul fiecarui nasturas,apoi ii lasam sa se raceasca.
Topim ciocolata cu cele 5 linguri de lapte pe baie de aburi si umplem biscuitii reci,apoi lasam sa se intareasca ciocolata,dupa care ii putem servi.
1
sunt deliciosi si se topesc in gura ;)